Joel Jansen

Gedragsdeskundige voor huisdieren

Hondenschool Jansen in Amsterdam
Hondenschool Jansen in Utrecht
Werken bij Hondenschool Jansen?

Hondenschool Jansen in Amsterdam


Kenmerkend aan Hondenschool Jansen is dat we oefenen in een natuurlijke setting. Zoveel mogelijk los van de riem en met de afleiding (en socialisatie mogelijkheden) van een openbaar bos. Er wordt veel gespeeld en voor honden die daar nog moeite mee hebben wordt de tijd genomen om ze in hun eigen tempo aan meer zelfvertrouwen en sociale vaardigheden te helpen. De groepen zijn klein en bij de inhoud van de cursus wordt veel rekening gehouden met vragen en onderdelen die voor de groep relevant zijn. Om deze reden worden de groepen ook niet willekeurig bij elkaar gezet, maar samen ingedeeld op basis van verschillende kenmerken. In de verschillende cursussen is er veel aandacht voor leeftijdsgebonden (probleem)gedrag en hoe hier effectief en diervriendelijk controle over te krijgen.


Klik hier voor de website van Hondenschool Jansen in Amsterdam


 

Hondenschool Jansen in Utrecht


Vanaf mei 2020 geef ik geen les meer bij Hondenschool Jansen in Utrecht. Kijk voor meer informatie op de website van Hondenschool Jansen in Utrecht

Werken bij Hondenschool Jansen?


Lijkt het je leuk om bij Hondenschool Jansen te komen werken als instructeur en voldoe je aan onderstaande eisen? Stuur dan een mailtje met als onderwerp "werken als instructeur" naar info@joeljansen.nl.


  • Diploma kynologisch instructeur op hbo-niveau (Dogvision, MG Academie, of buitenlands equivalent)
  • Je kunt goed voor een groep staan
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels
  • Je vind het leuk regelmatig dingen te lezen ter bijscholing en kunt makkelijk nieuwe informatie opnemen
  • Je bent emotioneel sterk en kunt ontspannen en vrolijk reageren in stressvolle situaties.
  • Je bent minimaal twee doordeweekse middagen per week beschikbaar.


Instructeurs en stagiaires kunnen doorstromen naar gedragstherapeut voor Hondenschool Jansen. De aanvullende eisen daarvoor zijn dat je snel je weg kunt vinden in wetenschappelijk onderzoek over dierengedrag(therapie), bijvoorbeeld door een studie biologie, psychologie of diergeneeskunde, dat je een door mij samengesteld pakket aan boeken en artikelen bestudeerd wat we samen om de week zullen bespreken en dat je een minimaal aantal casussen onder toezicht hebt gedaan.